Prijavi se za eko kamp „Mladi za život“

NVO „Milenijum“ iz Srpca dvanaestu godinu zaredom organizuje rаdni volonterski eko kamp „Mladi za život“ koji će trajati od 25. do 29. jula 2017. godine, a tradicionalno će biti održan u izletištu Durova u Gornjoj Lepenici. Kamp je volonterskog tipa i nudi pozitivne i praktične oblike okupljanja mladih ljudi iz BiH i regiona, kako bi živjeli i radili zajedno na projektima koji doprinose lokalnim zajednicama.

Očekuje se da će na kampu biti prisutno do 30 volontera, uzrasta od 17 do 24 godine koji su spremni za rad, edukaciju i zabavu.

Volonteri će tokom petodnevnog boravka raditi na izgradnji i uređenju izletišta u kojem je smješten kamp.

U okviru pet volonterskih akcija, radiće se na postavljanju klupa i stolova, zaštiti postojećih objekata, saniranju potoka koji protiče kroz kamp i završetku unutrašnjeg dijela jedne prostorije za smještaj.

Pored radnih аktivnosti, organizovaće se kreativno-edukativne radionice o volonterizmu, zaštiti životne sredine, radionica udaraljki, radionica sportske vještine capoeira i radionica mađioničarstva.

Ovim putem pozivamo mladi iz BiH i regiona koji su zainteresovani za ovakav vid rada, druženja i zabave da popune obrazac i prijave se za učešće na kampu.

Učešće u kampu po osobi iznosi 20 KM. Organizator će snositi troškove boravka i ishrane. Učesnici su obavezni da sa sobom ponesu šator, vreću za spavanje, laganu odjeću za dan i topliju garderobu za veče.

Prijave se šalju do 22. jula na e-mail adresu: ekokamp2017@gmail.com, a prijavni obrazac se može preuzeti klikom na ovaj link.

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Uncategorized. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s